ZPRÁVA: Omluva za problémy se stránkami

Milí čtenáři, omlouvám se za výpadek stránek, jehož výsledkem je i ztráta části databáze textů a obrázků.

 

Včera jsem zjistila, že byla prolomena některá moje hesla. Ihned jsem je měnila, ale zřejmě ne dostatečně včas pro Dedeník – do stránek se dostal nepřátelský malware a udělal tam pořádnou paseku. Bohužel si neplatím službu, kdy by mi provider zálohoval komplet stránky, takže budu muset chybějící obsah dostat do stránek ručně.

Copak zálohu v počítači mám, ale problém je v tom, že se mi ve čtvrtek podařilo si jakýmsi (pro mě:)) záhadným způsobem natrhnout sítnici v pravém oku, což mělo mimo jiné za následek krvácení do sklivce. Ačkoliv jsem byla hned v pátek na laserové operaci s oběma očima (to levé se prý pomalu na podobnou akci chystalo), jsem momentálně prakticky jen jedním okem koukající, protože to pravé mi právě teď moc nepomáhá (spíš vadí).

Nejsem tedy s to dát všechno hned zpátky, takže pojedeme kupředu a já se pokusím v příštích dnech (týdnech:)) dát zpátky co půjde.

Děkuju za pochopení.



Vaše Dede

 

Aktualizováno: 9.1.2022 — 20:12

5 komentářů

PŘIDAT KOMENTÁŘ
  1. Jinak upozornění – v Chromu mi to chvíli nedovolilo stránku otevřít a tím, je je nebezpečná. Stačilo vymazat historii prohlížení a stránka funguje.
    Je to asi největší malér za dobu existence stránek. Vyřešilo by to placené zálohování, akorát to je na hobby stránky, které nic nevydělávají, už dost velké sousto…

    1. To samé u mě ve Firefoxu. Ale jen tehdy, jestliže chci otevřít článek. Pokud kliknu na komentáře k článku, otevřou se bez jakéhokoliv upozornění.

  2. Dede, to jsem ráda, že Dedeník zase funguje. Když jsem klikla ráno (u nás), nejprve naskočilo červené varování, tak jsem raději hned stránku zavřela doufala, že chyba pomine. Později jsem to zkusila znovu, protože stránka se sice ukazovala „zelená“, ale jen starší články, jak je to teď tady. No a teď jsem to zkusila po potřetí a je tu tvoje vysvětlení. Tak moc držím palce, aby se vše podařilo zajistit a stránka fungovala jak má.

    Jinak samozřejmě přeji rychlé „zahojení a prohlédnutí“ na obě oči !!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


Náš Zvířetník - DeDeník © 2014 VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE - PŘIHLÁŠENÍ SE NA STRÁNKY - ADMIN