AKČNÍ PRÁZDNINY: S chutí do toho, půl je hotovo!

Jako každý rok si dovoluji oznámit, že v listopadu bude Akce.  Akci je třeba naplnit vašimi výrobky a přes prázdniny je ten nejlepší čas na to, abyste vymysleli, čím letos přispějete. Někteří z vás už budou i vyrábět a tak je v září nepřekvapí, že do konce října mají mít hotovo 🙂  Těším se na vaše nápady, s prezentací  výrobků ráda poradím.

 

Letos už mám slíbeno něco, co jedna z našich tradičních patchworkových tvůrkyň nazvala Taštičkiádou. Co myslíte, že to bude?

 

 

 

RenataE

Aktualizováno: 21.6.2019 — 13:20

18 komentářů

PŘIDAT KOMENTÁŘ
  1. Takže slavnostně oznamuji, že dnes jsem byl jmenován docentem. Stoupl jsem si na váhu, která mi loni touto dobou říkala, že jsem solidní přescent, (136 kg jen v trenkách) a dnes mi nahlásila 98 kg oblečeného. A nejlepší na tom je, že jsem pro to neudělal vůbec nic! Pořád jím, na co mám chuť, dělám jen to, na co mám chuť a jen tak dlouho, dokud mne to baví. Je to tak jednoduché: Stačí nekupovat české sajrajty; vše, kromě pečiva, vozím z bývalé NDR, když se mi nechce do práce, zvednu telefon a nahlásím šéfovi, že jsem zalíněný a dám si pauzu, když mám dlouhou chvíli, jedu na výlet. A špeky mizí. (rofl) před chvílí jsem přivezl auto z myčky, teď ještě umyji zevnitř čelní sklo a zítra vyrazíme s Maruškou na nákup do Drážďan, můžeme utratit oba dohromady 300€, ale bude to míň. A zbytek víkendu budeme spolu hezky relaxovat.

    1. Jinak tu pohádku o zázračném zhubnutí jsme tu od vás četli už nejméně podruhé. Možná byste si měl dělat poznámky, kam co píšete 😉

    2. Takhle jsem před 8 lety jásal taky. Ze 115 na 87. Radost mně přešla kvůli banální operaci bradavice. Udělali mě krevní testy a hle diabetes melitus 2.typu. Cukr 26. A bylo po radosti. Dva roky inzulin 4x denně. Teď se dietou a práškama držím s cukrem na 6.

      1. Jako obvykle, ničím. Kdysi jsem chtěl, ale byl jsem odmítnut a mám jednu zásadu a sice, nevnucovat se.

        1. Krakonoši, my si to pamatujeme. Chtěl jste dát do akce nějaké fotografie a myslel jste si, že výtěžek dostanete vy…

      2. Laboratoř jsem absolvoval před měsícem, cukr 4,9 a jinak nic – všechno negativní. A pohádka není pohádkou, ale realitou, takže minulé konstatování, že hubnu, má teď konkrétní výsledek. Ale závist těch, co se cpou různými nechutnými dietami a vyhazují peníze za fitka – vše marně, je mi u zadku.

  2. Už jsem si na Renátu vzpomněla, jen nevím co – tašku, hračku? Sušeniny letos asi nee, na nějakou extra úrodu to nevypadá, díky zimě v době květu nelítaly včely a ta trocha úrody nejspíš shnije, protože se díky vlhku a zimě v květnu rozšířila monilie.

    1. Právě proto píšu už před prázdinami, abyste si mohli své příspěvky rozmyslet a vymyslet 🙂

  3. Ahoj RenatoE, kluci na to myslí a těší se na spolupráci. Co na to říká druhá polovina našeho týmu? Máme ji kontaktovat sami nebo nás propojíš?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


Náš Zvířetník - DeDeník © 2014 VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE - PŘIHLÁŠENÍ SE NA STRÁNKY - ADMIN