ZPRÁVY: Akce je tady!

Zvířetnická Akce začíná v neděli 11. listopadu a neřeknu vám v kolik hodin.  Můžete to zkusit kolem 18:00.  Zato vám řeknu úplně přesně, kdy Akce končí. Ve středu 14. listopadu, na četná přání letos dříve, ve 20:30.

 

 

Návod k Akci zveřejním na Hadopasech v sobotu 10. listopadu, abyste měli čas si ho prostudovat nebo spíš osvěžit, nebude se technicky nijak lišit od minulých ročníků.  Jiná budou samozřejmě vstupní hesla.  Hesla z návodu budou fungovat až od začátku Akce.

Těšte se, každý si vybere!

RenataE

 

Aktualizováno: 8.11.2018 — 11:22

24 komentářů

PŘIDAT KOMENTÁŘ
  1. Hmchm,nestihnu závěr neb odjíždím do PHY, jedu s vnučkou do ND na Rusalku,odjíždíme právě 14.listopadu. Takže to bude letos na týmu mimo mne. Přeji už dopředu krásné boje, čestné a spravedlivé. Mně už štrejchli nejmíň 2x, jednou Beda na svíčkové a jednou protřelý Jakel,takže jsem jen otřela ústa. :-)) Avšak zase nejmíň 2x jsem uspěla, mám krásnou Bubu tašku a zástěrku,miluju Vaše ruční práce! Díky všem co přispěly a zvlášť díky obětavé a trpělivé Renatě!
    Texas Rangers do toho !

  2. Jediné, o co bych měl zájem, je, třeba i nefunkční, zesilovač Tranziwatt TW 40. Jenže ten se nabízet určitě nebude. :*

      1. Krakonoši, jděte s tím na nějakou burzu elektroniky nebo pátrejte a nabízejte na Aukru. Tahle akce je o něčem úplně jiném.

        1. Já zase vím, že tu někdo po Grand Remosce kdysi toužil. A tahle je navíc upravená tak, že v případě poruchy spirály se dá snadno rozebrat a spirála vyměnit. (místo dutých nýtů jsou upravené ventilky). A náhoda je blbec, takže…

  3. Už jsem trochu smutnila na Zvířetníku, protože závěr dražby mi uteče, ale třeste se, „boj“ bude lítý, to si ujít nenechám! (flex)
    A stejně se těším (dance) a Renáto, díky 🙂
    Ygo, zelí nezelí, bacha na mě!!! (chuckle)

  4. Já už komentovala na Zvířetníku, tak sem jen zopakuju čarování. Ruka upadne tomu, kdo mi poleze do zelí! (rofl)

        1. Yga se přemění na Chucka Norrise a se všemi si to vyřídí 😀 nepodceňovala bych varování od sestry z Moravy 😀

  5. Renáto, mám jediný dotaz: To letos neodtajníš dříve to, oč se bude licitovat?Dříve jsi dávala odkazy na dražební předměty dřív, aby si všichni účastníci aukce mohli rozmyslit předem, co vlastně chtějí vydrařžit. Já sice jen nskouknu, jelikož vím zcela jistě, že stejně na cokoli nemám šanci, jelikož jsou zde velice zkušení a mazaní účastníci aukcí, na jejichž fištrón fakt nestačím nikdy.ráda se však bavím nad konentáři a řehtám se těm slovním bitkám.Už se moc těším.

    1. myslím, že na to všichni účastníci mají dostatek času při aukci samotné…..a ty,která se neúčastníš přihazování, ještě víc, nemusíš nic hlídat, jen se kocháš….tak proč jsi tak netrpělivá????

      1. sharko, to já pravím jen tak,abych ukolébala své soupeře a soupeřky.Nikdy njsem ještě nic nevyhrála, i když bych pokaždé vyhrát moc chtěla CHCI. A ne, že bych zájem o nějakou krásnou věcičku neměla. NEsem však vůbec zkušená v tom nejdůležitějším,což je právě finta, která pomůže aukci vyhrát. Mockrát jsem třeba zatoužila mít krásný dárek pro mladší dceru, která šperky nosí ráda a jistě by se jí i líbily, nikdy se mi nezadařilo. Jiných aukcí se neúčastním a zkušenosti jsou tedy nulové .je mi poté docela líto, že vytoužený předmět získal někdo jiný, ale tak jen tiše přávidím a závidím zaroveň.

      1. tak tak, akční to zase bude – a ty minuty před zveřejněním alba jsou snad ještě napínavější než samo přihazování 😀

      2. My budeme hromadně fandit u televizoru, napínavější než fotbal to bude.

        (TV je tak chytrá, že dokáže přijímat internet, takže se budeme kochat velkoplošně. Ovšem přihazuje se z ní těžko. (whew) )

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


Náš Zvířetník - DeDeník © 2014 VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE - PŘIHLÁŠENÍ SE NA STRÁNKY - ADMIN