ZPRÁVA: Bazárek

Milí Zvířetníci, vymysleli jsme si pro vás další vychytávku. Máte doma hrnečky od své první lásky a už se vám nevejdou do poliček? Ale vyhodit je do kontejneru… to ne, to nejde, jsou přece tak pěkné! Zkuste je nabídnout v Bazárku.

 

Ozvala se mi Karolína, že by ráda nabídla do aukce keramickou soupravu na víno, která už se jí do příslušných poliček nevejde. No jo, jenže v aukci nabízím jenom vlastnoruční výrobky Zvířetnictva. Do aukce to prostě nepasovalo.

Zapřemýšlela jsem a po konzultaci s Bedou vznikl Bazárek. Na Hadech máme odteď nový šuplíček, kde můžete nabídnout ostatním to, co už vám dosloužilo, ale vyhodit to je škoda.

Pravidla jsou zde, ale stručně je napíšu: nabídnout můžete cokoliv od hrnečku na kávu přes přebytečný zvířecí pelíšek až po secesní ložnici. Cenu si určíte sami (za hrneček požaduji 20,-Kč). Můžete zkusit předmět i vydražit „Kdo dá víc? Konec na svatýho Dyndy o půlnoci!“ Také se věci můžete zbavit poznámkou „za odvoz“. Konkrétní podmínky si domluvíte přímo s kupujícím. K inzerátu je dobré přiložit fotografii podle tohoto návodu.

Jak naložíte s utrženými penězi je opět jen na vás. Pokud by se vám zachtělo trochu podpořit kastrační programy, budeme moc rádi. Pro snazší orientaci se ještě jednou podívejte sem. Koneckonců – Bazárek vznikl jenom proto, že Karolína chtěla přispět. Bazárek je služba zdarma.

Zaměření Bazárku by se snad dalo popsat jako sousedská výpomoc 🙂 Neslouží tedy k obchodování za účelem zisku, k tomu slouží e-shopy. Ale to jen tak pro pořádek.

Na příkladu Bazárku, Poradny i dalších rubrik vidíte, jak je fórum Hadopasi užitečné a pružné. Občas na fórum zajděte, třeba díky Bazárku budete mít secesní ložnici, po které léta toužíte!

 

RenataE

 

P. S.: Bazárek je určen pouze pro registrované členy fóra.

P.P.S.: Secesní ložnice je opravdu pouze příklad – dokud ji někdo nenabídne 🙂

 

Aktualizováno: 29.5.2011 — 12:27

90 komentářů

PŘIDAT KOMENTÁŘ
  1. Bezva nápad s bazárkem!
    Kdyby někomu doma překážely plyšáci všeho druhu a velikosti nebo hadráci, se kterými by si mohla hrát naše právě narozená štěňátka leonbergerů, Nanynky, budu za ně velmi vděčná. Hraček totiž nemáme nikdy dost. A za necelý měsíc už budou Nanynky běhat po zahradě a hrát si. Děkuju.

  2. bylo by to super, taky mám doma ledacos 🙂
    akorát ta registrace do Hadů kdyby se mi dařila!

    1. Evo, ale ty na fóru registrovaná JSI!! nebo máš problém se vstupem????

      kdyžtak se mi nějakým kanálem ozvi, pořešíme to

          1. resp. já aspoň předpokládám, že EvaB. tam je ona… kdybys s ní mluvila, prošťoucni ji prsím, ať se mi ozve

  3. Tak šup, ať už tam něco je. Neříkalas Karolíno, že máš na chalupě něco zbytečností. Že nebyl bazárek na jaře, mohly se tam dávat přebytky rostlin.

  4. Stačila jsem přečíst jen Bazárek – a kloubouk dolů! (y)
    Skvělý nápad, děvčátka krásná. (h) :*

    Přeju všem krásný den! )h)

  5. Já bych tu při této příležitosti upozornila na nabídku Zvířetnických deštníků – hledejte prosím na Nástěnce 🙂

  6. To je uplne super, jak muzeme prispet my zaoceansti? Budu doma v lete…a mam myslim par peknych vecicek k nabidnuti. Jak s tim nalozit. Dik moc za napad!

    1. Domi, pokud chceš něco nabídnout, tak k tomu stačí registrace (nod)

      složitější to bude u tebe s přepravou, posílat se to asi nevyplatí (teda nevím, o co by šlo), ale způsob předání bude vždy na těch dvou lidech, třeba by to šlo, domluvit se na schůzce pak tady doma

      1. dík, myslím, že jsem registrovaná, ale ověřím a pak to focení. No, zkusím, co z toho bude. Určitě by to nebyla secesní ložnice ( tu bych taky ráda)))), ale spíše ty hrnečky nebo různosti z cest….

    1. Už dobíjím foťák, abych mohla udělat pár pěkných snímečků toho, co mi doma fakt překáží, ale určitě by se to někomu hodilo. Taková keramická souprava na víno s modrým dekorem – Würzburská keramika, určitě ještě někoho potěší. Hrnky čtvrtlitráčky apod.

        1. To mi povídej!
          Ale aspoň to pomůže kastracím, útulkům apod. a někomu se opravdu něco může hodit.

      1. sem s tím, kočičky 🙂 hrnečků na zahradu není nikdy dost ! já dám do placu určitě kuchyňskou váhu, nafocená je a ještě nějaké drobnosti…měla bych teda třeba i okapovou rouru a rolety z bambusu nebo kufr 🙂 jestli se rekvizitář z divadla nevyvětí včas, bude kufřík zdobit bazárek 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


Náš Zvířetník - DeDeník © 2014 VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE - PŘIHLÁŠENÍ SE NA STRÁNKY - ADMIN