147 komentářů

PŘIDAT KOMENTÁŘ
  1. (h) po delší odmlce se vracím na Zvířetník, a šup, hned tu je adrenalínová sprcha. To králíčkověkytičkové ČAU, že by mělo třebas napovídat o tom, že Dede má králíka?

  2. Teda, já pročítám zpětně, a nestačím se divit. Že by veselka? Nějaká, něčí?

  3. Si sypu popel na hlavu – kvůlivá napínání s nedělí jsem zapomněla pochválit obrázek – ikonku – logo nebo co to je. 😉 Moc se mi líbí! (clap) (inlove)

    1. Veram, u nás už je dokonce 43 minut po půlnoci a taky pořád neděle!! Jen to překvápko na neděli pořád nikde. Začínám být zmatená jak lesní včela. :O

  4. Jest sice skvělá zpráva,
    že na vědomost se dává …
    … však kdo to má 4 dny vydržet?
    Zvědavá ženská chce vše vědět hned.
    Ach, takhle nás napínati
    a nechat nás vyčkávati… 🙂

      1. Milá příbuzná, novinářskou zkratku nech novinářům a ty zůstaň u svého obvyklého, dokonale zvládnutého formátu. (h)

  5. Šmankote Dede! Já sem napnutá jak silón, co si na něj navlíkám přetržený korále! Gdybys věděla, co všechno mě už napadlo za možnostě! No toto… to se dělá zvjedavý žencký tohlecto? Gdo to má vydržet do soboty? No gdo? (happy) 🙁 :O 😀 😛

    1. A eště k tomu z toho rozčílení myslím na neděli a píšu na sobotu! No máte mě na svjedomí! (fubar)

  6. Jste všichni moc milí, ba roztomilí Zvířetníčci (h) , ale nedá se nic dělat – překvapení se ukáže až v pravý čas 😉 (inlove) (o)

    1. no – ukázat se klidně může až v pravý čas (nod) , ale malé napovídáníčko by neuškodilo … (chuckle) Nezlob nás (rofl)

      Já chci těžší, než 1+2 …

            1. jojo – čekám, až mi řekne : samá zima, samá zima… (tmi) já chci slyšet, že přihořívá…. (chuckle)

        1. Tak máte kočičku! (cat) (chuckle) To asi ne, šiškote, Dede, dyť todle je vo zdraví! (sweat) |-)

          1. Copak o naše, ale o její zdraví. Víš, jak musí mlátit kladivem do hlavy toho skřítka, kterej furt vystrkuje růžky „Tak jim to řekni, podívej, jak jsou z toho na větvi“ (rofl)

    2. To se dalo čekat. V zemi, kde se jezdí v protisměru, prostě nemůže být neděle ve středu (rofl)

      1. Kdepak, za to může Myš… Ona tam dole propíchla, že nemá neděli, že má furt středu! (headbang)

        1. Ano, ale to je v pořádku, je to v souladu se Směrnicí EU č. 9/2009, § 2659, odst. 138, písmeno xzt/ab. Podle ní je dneska v Pejhřimově středa. 😉

          Tsss! 8+1

          1. Námitka: podle novelizace č. 77 z 11/11/2007, odst. 14g, věta 5, tzv. Pilgrimstadtgesetz, může být v Pelhřimově středa kdykoliv si to místní přejí. Je k tomu třeba pouze souhlas z Bruselu, Štrasburku a Lisabonu, a hotovo.

  7. Zcela OT, i když je tady u nás pořád neděle, musím se jako hrdá matka pochlubit – dcéra se právě vrátila z vyhlášení nejlepšího sportovce naší městské části za loňský rok, celkově to vyhrála; holt, jiný mistr světa tady vloni nebyl. Dřív býval první Filip Ospalý, jestli ho znáte.

    1. Tedá!! A já si honem nevybavuju v čem přesně – smíš aspoň naznačovat? Na rozdíl od Dede?

      1. No přece ty naše lodičky. Zlatá z MS v závodě na 2 km, královská disciplína. 200m (nejkratší závod) ujede každý, na ty 2 km už musí být kapku kondička.

        1. sem zapomněl, taky sem měl vlastní kocábku, spáchal sem jí sám, kdeže jest divoké vodě konec….Ještě jednou pozdravy MissTryni…

      1. Prča je, že kluk má mnohem větší „záhul“ než ona, trénink každý den, některé dny dvojfázový, i ten jeho sport je mnohem fyzicky náročnější. Bohužel byl na MS až osmý. Ale umístění sestry vzal sportovně, nevztekal se a blahopřál jí.

    2. takže, já se také velice připojuju k blahopřání, ste asi supr rodina, budetež mi nehynoucí inspirací. Jdu na triatlon. Ostrou chůzí k autu, sportovní dynamické řízení, a přesně mířené umísťování čipsů do pusy.
      Pozdravy dceři, kdybych nepřestal chlastat, složil bych jí píseň.
      Hurá!!!

    3. Ať žije „malá“ aida a velké aidě náleží velká gratulace ke skvělému mláděti. (clap) (y) (*) (h) (rose1)

    4. Gratulujůůůůů, celá rodina jste prima, primissima!!!!!
      (f) (f) (f) (f) (cz) (h) (cz) (f) (f) (f) (f)

  8. Vidim, ze tady nad tajemstvim je zivo. Tak jedna OT rada. Byla jsem nachlazena, udelali se mi z toho opary. Ty na rtu resim perfektne australskym olejem. Ale tenhle se presunul minuly tyden na ksicht a tam olejik nezapracoval. Tak jsem si trela oci od nachlazeni, pak zas opar, pak zas oci, az prave oko zacalo vyrazne zlobit o vikendu. Ano, za vzacnych okolnostich se opar z ksichtu muze prenest do oka, coz se mi prihodilo. Ocni lekar se divil a leci o sto sest. Nestane se to pry casto, ale neni to vorechovy, kdyz se to prihodi. MMCH, boli to jak sfina. TAKZE, PO CHMATANI OPARU SI NEDRBEJTE PRSTIKEM DO OKA.

    1. Me na opary zabira predavkovani Bckem. Pangamin rules.

      No jo, pivo nepiju, tak aspon suseny … 😉

    2. To moc držím palce, to je opravdu hodně nepříjemná záležitost.
      Jinak s tím přenesením ze rtu do oka to tak být může, ale taky nemusí. Tenhle virus má takovou vlastnost, že se s ním člověk většinou nakazí jen v časným dětství, on pak (i když opary – nebo u dětí takový velice ošklivý bolestivý puchýřky v puse zmizí) zaleze podle nervů do nervového ganglia trojklanného nervu (to je nerv řídící citlivost obličeje) a pak od tamtud vždycky vyleze při nějakým oslabení organismu – při stresu, při nemoci apod. Většinou leze podle tý stejný větve zase na pusu, ale někdy po jiný větvi, která jde na oko… Takže postižení oka oparem se může podařit i při sebelepší snaze o to si to tam nedonýst… (podobnej systém jako na tenhle opar je i u pásovýho oparu – ten dělá podobnej virus, proto jsou tam ty projevy vždycky v takovým pásu nejč. po hrudníku – jde to podle příslušného průběhu nervu – MMCH to postižení oka asi může dělat tenhle virus taky)

      1. Ty jo – to je zajímavé, to jsem nevěděla, že opar je takový záludník a schovává se v nervu.

        1. Milá YGO (inlove) , asi Tě poprosím, abys mi dělala mluvčí. Stejně to většinou řekneš za mě, a moc hezky. (f)
          Hani (h) , moc Tě lituju, ach jo, všechno na obličeji nějak víc bolí a otravuje, nezdá se vám? Hani, neměla Ty jsi pásáček nedávno? Nebo jsem zase popleta? 8-|

          (2+5, ano, děkuji, a nadále prosím o shovívavé úlohy)

    3. To jsem netušil, že je možný takový přenos…
      „… dostau – sem – opau – doutu – ! – Jakýho dortu – ? – Do-hu-by – !! Z čeho to je?!
      A Jendo, já nevím… myslíš, že fakt ten pangamin chutná líp než pivo? Nechceš to časem přece zkusit se záměnou?

      1. Chutna hur, ale kratsi dobu. Me pivo proste nechutna. Jeste tak mozna tak dve deci ke kachne nebo k veprovymu. Mozna. Maly pivo uz je moc.

  9. Nějak vás nestíhám dočíst, teprve dneska jsem si přečetla, že Daník odešel za duhový most a celej den jsem se od toho nějak nemohla odpoutat…
    Nějak moc píšete, vás stíhat číst, to je nadlidskej úkon! Proč taky nemůžu mít net v práci? Proč je to jen výsada šéfů? To přeciž není fér, když oni ho tak dobře nevyužijou. (yawn)
    Může mi někdo shrnout, co je tu nového? 😉

  10. Mě se moc líbí, co navrhla Olčava… Pojďme si odhlasovat, že je NEDĚLE už DNESKA!!! (rofl) A pak to Dede přeci musí vybalit, ne?! (wait)

    1. hlasuji pro (nod) . Jelikož už jsem vyvycházkovaná a budu sedět a „papírovat“ a „tabulkovat“ u PC dlouho, můžu dělat sčítače hlasů (rofl). Zprávu o hlasování předložím ke kontrole vyhlasiteli Lucíškovi a odešleme petici o změně datumu Dede (rofl) (rofl)

      Ještě bychom mohli přemluvit webmastera, aby to na chvilku přenastavil a změnil datum na 21.3 a hodiny přetočil (o) na nějaké to ranní čísílko (rofl)

      1. Ano, dnes je neděle 21.3. (akorát netuším, co v tom případě dělám v práci). (rofl)

        1. Asi jsi vyrazil na jarní NEDĚLNIK. 😉 (chuckle) (rofl)

          (Nemám dělat blbé vtipy, pak dostanu 8+9)

    2. Tak jsme právě přišli skoro o celý víkend, je neděle odpoledne a Dede je dál tajemná…ale ty kytičky z koláže se na nás tak smějí (sun)

    3. ten týden tak rychle utekl, už je zas neděle odpoledne – ještě že už je to jaro, když překvapení zatím nikde…

      1. Ale to přece není žádný problém. Stačí jen poprosit šéfa. Vzpomínáte si na tu židovskou příhodu ze života? Jak ten dotyčný našel v sobotu peníze a jak to hravě vyřešil? Všude okolo byla sobota, jen na místě nálezu byla středa. AJETO 8-| 😀 Ale Dede sem už určitě nepůjde. CHJO 🙁
        a eště to na mne ušilo tak těžký 2+10

    4. Jéžiši, ona už je neděle?! No tak to je průšvih, zapomněli jsme včera odjet na hory! No to teda nevim, co budu dělat. A hlavně na ty hory jedu na týden! Je určitá šance, že se tam k netu dostanu, ale jistý to není. Co když ne? To jako mám čekat týden a půl??!!!
      Jinak překvápko bude už to, že v neděli něco vyjde. V neděli přece nic nevychází.

      1. Že by tohle bylo to překvápko? My se budem těšit a ono nic.
        Ale znova opakuju, já už neděli mám.
        Asi jsem moc prostořeká, 8+9, uff.

    5. Samozřejmě, že je neděle! (nod) Ta Dede je ale popleta (chuckle) , si myslí, že je středa nebo co a vůbec sem nedává to, co neděli 21.3. náleží! (nod) Tsss, sou to ale dneska lidi roztržitý, dokonce víc než jáááá! (chuckle) (wave)

      (4+6, to už je fakt na hraně!)
      (a ještě tam napsat výsledek, chjo)

        1. Já taky vstávala jak ten blázen o půl šesté. No není to divné, v neděli?
          P.S. Pořád ještě v tom mem kalendáři neděle je, i když už je skoro 6 a za pár hodin zkončí.

    6. Teda lidičky, opatrně s tou nedělí – co když to je tak, jak včera psala Vave? A když budete hodní…. potom dostanete obrázek (nebo to překvapení)
      Ale nedělní ráno bych si taky dala (coffee) a (sun) a (f) No to jaro…

    7. Tak já asi budu nepříjemná, ale protože mě snad čeká příjemný víkend, tak si raději na překvápko počkám, než přijít o krásné dny, na které se těším celý týden. Netlučte mě, prosím. A už vůbec ne do hlavy. Dneska jsem nesla do krabice jakási kolečka ( součástky) a jedno mi upadlo a zdrhalo po chodbě, tak jsem na ně halekala “ stůj, ty pitomý kolečko, kdo tě tu má honit!“ a uklízečka, která mě slyšela, mi řekla, ať už zítra do školy nechodím, že už mám dost, když si povídám s kolečky. Kdyby tušila s čím vším si já povídám!!! 😀

      1. Jak kdysi prohlasil nas tridni, takto gymnazialni profesor matematiky a fyziky: z obrazku vyplyva, ze trojuhelnik KLM je ctyruhelnik, vlastne ctverec.

  11. k tomu jaru… je cítit, vidět není (rofl) . Právě jsme s Kosatkou dorazily z lesa. Protože háravku (v nejlepším) nemůžu jen tak pustit, chodily jsme cestou necestou (tedy mimocestou (chuckle) ) , aby se mohla trošku prolítat. Všude sněhu nad kotníky, ani na slunných stráních není nic odtáto (však taky ještě dopoledne sněžilo…), ale potok pod ledovou krustou hučí, ptáci řvou, les voní a kočičky kvetou. Dokonce i (sun) na chvilku vylezlo. To jaro přijde – teploměr vylezl na 7 stupňů (clap)

    Nápověda zatím nikde – už jsem klesla tak hluboko, že jsem luštila i tu Markovu koláž, co že to tam píše… (rofl)

  12. tak tohle je krutý: uklízet byt, přes kterej se přehnali zedníci – a ještě tohle! Ale kéž by, kéž by, KÉŽ BY! (dog)

  13. že by přestalo to zkoušení z počtů? A místo toho stačilo opsat nějaké heslo? I když možná, že se naučím počítat (rofl) , ač po těch letech pochybuji. Nojo, 11

    1. Tak to radši budu počítat i s nohama. Já ty čmáraniny dost špatně dešifruju. Zvláště některé. |-)
      Stačí chvilku chválit a už mám protekci jen do desítky. 2+8

    1. Hihi, milá Varam (inlove) , myslím, že LETOS jaro rozhodně překvapením bude – já už ho vlastně ani nečekám. 😉

      1. Teda Vavís, neke , to není možný. Už Tě vidím, jak je Ti jaro fuk. Ještě jsi měla před okny metr sněhu a už jsi se chodila ptát sněženek, jestli nepotřebujou piškvorkový polštářek. 🙂

        1. Hihi, to já jen tak říkám, víš? Aby si nemyslelo a nedělalo ještě větší fóry. Ostatně, do ničeho jarního se nevejde, tak co, mně je to fuk! Si pískáááám! (chuckle)

  14. To si piš, ty Dede jedna tajemná (angel) (devil) , že si to překvápko ujít nenechám. Ale nevím, jestli to do neděle vydržím. :@ v (headbang)
    Potvoro! 🙁 (h)

  15. To je neféééér, ve středu 🙁 kdyby byl pátek, tak neřeknu, ale takhle být napnutí čtyři dny je vyloženě zdraví škodlivé (sweat)

  16. Teda ta Dede (inlove) je ale mazaná! Ani sem nenakoukne, abychom jí snad něco nevyčetli z tváře. Ufff, to jsou nervy! (sweat)

  17. Dede, přiznávám, že i já jsem napnutý jak guma od spoďárů. (sweat) Prosím, prosím, naznač něco… :S
    Heč 10+6

  18. No tohle, takhle nas tady vsechny natahovat jak tejden 😀 Moc si preju aby to prekvapeni melo 4 nozinky a studenej cenich (dog) . Pekny den vsem (sun)

  19. Tak a mám to! S oblibou připravuju překvápka a jejich odhalení slibuju až „POSLÉZE“, tak teď musím taky čekat napnutá, až si to ta „SLÉZA – POTVORA“ vychutná a až Dede prozradí. Aspoň se mám na co těšit 😉 .

  20. I já protestujuuuu. To si teda fakt nezasloužím. Jsem nezlobila, i k tomu felčarovi jsem šla, jak mi bylo „DOPORUČENO“ 8-| To jako fakt mám čekat až do neděle, jo? Si piš že se mi přitížíííí. (devil) (fubar) (wasntme)
    A eště tady mám vybalit kolik je 5+7 UF

    1. Ó ano, Zdeni, tys ztělesnění pacientské disciplíny (rofl) . Chi, ale taková malá drobná (takřka nevinná :* ) vydíračka by mohla zabrat… 😉 (h) .

  21. Teda Dede! Já jsem se projevila jako momentálně úplně zaostalá, protože jsem se stačila 2x rozčílit, že se mi tvůj článek neotvírá, než jsem pochopila, že víc už tam prostě není. 🙂 No totok! To bude jako těšení se na prázdniny – ještě se 4x vyspíme…

  22. teda Dede, máš mě na svědomí, já jsem nemocná osoba, mám nařízen klid na lůžku, a místo toho sem furtumfurt nahlížím, jestli náhodou nevypustíš malinkatý náznak, co by jako to mohlo být… a mně se asi přitíží (sweat)

  23. Že by bylo všechno, když jsme byli hodní ??? Jaro, štěník a korunu tomu nasadí NOVÁ pohádka od WWW!?!?! (chuckle) (clap) 😀 (h) (f) (dog)

  24. No 8!
    A totok sa robí? Totok sa nerobi! A jar je fakt tu, uvidíte v sobotu a nedeľu!
    (f) (f) (rain) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f)

  25. Že ono to bude nové štěňátko???? Našel se chovatel, co nemá internet a má miminka! Ale ať je to co je to, ujít si to nenechám 🙂

    1. Heh, to bylo PRVNÍ A JEDINÝ co mě napadlo. Budu se do neděle v noci odkopávat zvědavostí (rofl) 😀

    2. Jojo, taky mě to napadlo, a přes víkend budu bez internetu, jak to mám do nedělního večera vydržet :^)

      1. Taky se dostanu k internetu až v neděli večer, to puknu zvědavostí. Aspoň trochu nakouknout pod balicí papír.(party)
        10+4 – ještě že tak, dcery jsou ve škole, jinak musejí počítat ony (chuckle)

  26. (devil) (devil) (devil) (devil) (devil)
    to se dělá?? Napínat lidi jako gumu od trenýrek???? (devil) (devil) (devil)
    😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  27. Dede! Já nevyzvídám! (jen se tady ochomejtám, co kdyby náhodou ses uřekla. 😉 )
    Chci ale odpovědně a se vší vážností ohlásit, že jaro přišlo do kraje. Jaro je tady! Mám na to dva nevyvratitelné důkazy:
    1. na sídliště přilétli puberťáci. Nevím, kde tento druh přezimuje, ale včera hřadovali všude vůkol – na lavičkách a zábradlích a štěbetali převelice a vůbec jim nevadilo, že zima a tma jako třeba den předtím.
    2. cestou do práce jsem potkala čtyři bouračky, takové ty jarní ťukesy. Také se vyrojily všelijaké páchnoucí náklaďáčky a žluté, oranžově blikající stroje, co lezou po silnici jako šnek v pruhu pro normální vozidla, zatímco vpravo je úúúplně prázdný pruh pro autobusy.
    3. mám ještě jeden důkaz, ale ten je takový vágní: moje pravá kozačka se proměnila ve žraloka. :O

    1. 🙂 Nevím jak puberťáci přezimují jinde. Před měsícem jsem náhodou zavítala po poledni do nákupního centra Chodov a tam posedávaly, postávaly celé skupinky mládežníků. Možná je to jedna ze zimních množáren puberťáků.

      1. Hele, Netřesku drahý trojitý (inlove) (inlove) (inlove) , to je ono! Krásná představa, to by mohl namalovat Born. Jak ze sídlišť na podzim vzlétají puberťáci, houfují se a krouží nad domy a pak ve vzorných útvarech zalétávají do nákupních center. Ááááách! To vidim barevně, krása! (clap)

        (ano, jsem hodná, 1+3)

  28. pomoooc! Já v neděli budu na chalupě mimo net! Ale to se nedělá. Hale, Vojtík bude mít narozky… No táááák, Dede, to mi přec neuděláš. Vidíš ty moje smutný psí oka? Slyšíš? Neotáčej se,…tadyk škemrá jedna Štěťule!

    1. (rofl) (rofl) (rofl)
      Ďáble v lidské podobě! Zprávy ze štěněcí bedny jsem přežil, ale u tebe jsem vyprskl welmi hlasitě. Máš mě na svědomí!
      Za trest mi koupíš U kance jedno (beer) !

    2. http://WWW.TY ĎÁBLE!! SHODIL JSI MNE SVOU PIOZNÁMKOU SE ŽIDLE.TRO SE DĚLÁ? PŘILÍTNĚŠ JAK LAVINA, SEKNEŠ VYPOZNÁMKU A ZAS FČÍŠ DÁL. A BÁBA ABY SE BÍRALA ZPOD STOLU.

    3. Soukromý dotaz: myslíte, že se samotnému www smí říct, že je pěknej v*l – ? (angel) (y)

  29. Já se taky budu moc těšit! A protože se dostanu k počítači až v pondělí, nemohla bys, Dede, aspoň tak trošinku…
    Třeba jestli to bude chlupaté?

    Ono je to vlastně úplně jedno. Mě samo o sobě stačí, že od neděle máme JARO!!! (f)

  30. Podle obrázku a podle datumu – určitě bude jarní povídání. Anebó – nový pejsek (clap) (clap) (clap) – takže taky jarní povídání, protože k jaru patří radost 🙂 (inlove) .

  31. Teda Dede, jak se mám teď v práci soustředit, když bude mozek až do neděle šrotovat CO TO BUDE ZA PŘEKVAPENÍ ??? 😡 😡 (sun)

  32. Takhle natahovat lidi na skřipec zvědavosti- to je hroznýýý! Já jsem tak zvědavááá! (rofl)

  33. nenecháme si nic ujít, budeme hlídat… (inlove). Ale vydržíš to neprozradit 😉 ? nenapovíš alespoň kousíček 😡 ? Třeba takovou hru na ano-ne bychom mohli hrát (nod) ??

    1. Chichi, za zkoušku by malá hádací a tipovací soutěžka stála (inlove) . To by bylo, aby se někdo neprokecnul (rofl) .

      Áchich, to se dělá, tohlencto… (shake)

  34. No tohle! Milá Dede (inlove) , copak se tohle dělá? takhle napínat nebohé zvědavce?
    Ale nezeptám se Tě, kdepak! Už to vidím, jak se v odpověď na mou otázku zatváříš tajuplně a řekneš: My nesmíme ani naznačovat! A budeš si si v duchu myslet: To tak! Zrovna týdle to řeknu! Nechala mě klidně hlídat klacík a byla tajemná jako hrad v Karpatech. 😉 (chuckle)
    Kdepak kdepak, tuhle radost Ti neudělám! Se neptám, ale kdybys třeba se nějak podřekla? … jsem napnutá jako kšaaaaaandy! (nod)
    (inlove) (wave)
    (2+7)

  35. hmm..narozeninky v nedeli mam, ale po 36 letech to uz neprichazi jako prekvapeni 🙂

    1. Tak všechno nejlepší! 🙂 (h) (f) (^) (d) Třeba tě to překvapení narozeninově potěší 😀

    2. Já je mám v pondělí, ale už jsem to za svůj život statisticky podchytil, takže mně to taky nepřekvapí. (rofl)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


Náš Zvířetník - DeDeník © 2014 VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE - PŘIHLÁŠENÍ SE NA STRÁNKY - ADMIN