POZVÁNKA: Zase je tu Dyzajn márket

0314bla1_1Milí Zvířetníci a přátelé Našeho Zvířetníku, dovolte mi, abych vás pozvala na letní Dyzajn márket, který se uskuteční v sobotu 22. června 2013 v Praze od 10:00 do 20:00 na piazzetě Národního divadla. Ráda se s vámi setkám u svého stánku s názvem Modrý květ, kde vystavuji originální šperky s minerály a fosíliemi. A co vás na prodejní výstavě originální autorské tvorby kromě mne ještě čeká?

 

 

Užijte si skvělý den s originální tvorbou a oslavte začátek léta na Dyzajn márketu!

 

Přijďte si prohlédnout a pořídit neotřelé kvalitní oblečení a doplňky, ochutnat vynikající jídla a bavit se za hudebního doprovodu skvělých kapel!

 

Dyzajn márket je ojedinělá kulturní akce, na které se můžete osobně setkat a nakoupit si u jedinečných oděvních tvůrců, šperkařů a designérů a zároveň si užít kvalitní kulturní program a vynikající občerstvení z pražských kaváren.

 

Hudební a doprovodný program:

14:00 – 15:30 Pilgrim Pimple

15:30 – 16:00 módní přehlídky (Jane Bond, My Obsession, Kuráž, Lusinda)

16:00 – 17:30 Hi-fi

17:30 – 19:00 písničkář Alasdair Bouch

 

Občerstvení:

Kavárna Jericho Vám nabídne tradičně skvělý výběr jídel, pochutin a nápojů, palačinkárna Galetka zase nepřekonatelné slané i sladké palačinky! Rychlou svačinku či osvěžující letní drink si můžete dát u stánku Lemonade a vše korunuje prvotřídní káva od Mamacoffee.

 

Vstup zdarma

 

Více na www.dyzajnmarket.com,

 

Srdečně zve Bláža

http://www.fler.cz/modry-kvet

 

Aktualizováno: 13.6.2013 — 22:00

9 komentářů

PŘIDAT KOMENTÁŘ
  1. Hm, lákavá pozvánka. Jenže já vůbec nevím, co v sobotu bude. Ale kdybych neměla děti doma, tak bych mrknout mohla. S nima asi ne. Třeba bych tam našla něco pro sestřenku, než zase zmizí do Singapuru. Jestli nebude horko, tak by to šlo. V poslední době mi ale ty plány na volné půldny (či jen dvouhodinovky) vůbec nevychází :(.

  2. Jestli mi to jen trochu vyjde, dorazím! Jen doufám, že už nebude 36 Celsiusů, poslední dobou mi to vedro nedělá úplně dobře (a to jsem byla člověk teplo – až horkomilný). Starší dítko se chystá kamsi se skautem, MLP chce vytáhnout zbytek lidské smečky na kolo (nic pro mne), tak si udělám „dámský program“ 🙂

  3. Zaregistrovala jsem to už na Fleru, tentokrát se zdá, že nebudete mrznout jako minule :), přijdu se podívat, vždycky tam je na co se dívat (a za co utrácet (wasntme) ).

    1. Máš pravdu, mrznout asi nebude 🙂
      A je na co koukat i za co utrácet, opravdu! A program taky skvělý! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


Náš Zvířetník - DeDeník © 2014 VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE - PŘIHLÁŠENÍ SE NA STRÁNKY - ADMIN