20 komentářů

PŘIDAT KOMENTÁŘ
  1. Zcela OT, moc se omlouvám, ale – jestli to tu někdo ještě v touto dobu čtete, mám malou anketní otázku – jak my tu teď v práci do umdlení řešíme tu SLAK (do teď jsem pracovala, je to potřeba), uhádnete někdo, co je to „raticová zver“? 🙂 Mě ten termín stále hrozně baví.
    Prosím, aby Slovenky a manželky Slováků neodpovídaly.
    P. S. Ta situace celá je hrozný průšvih, a bude hůř.

    1. Jinak, pokud můžu radit, a pokud máte rádi hovězí, nakupte si ho do zásoby tolik, kolik se vám vleze do mrazáku a do ledničky, radši.

      1. A taky tu „raticovú zver“, pokud to jíte.
        Ach jo, bože. No, třeba to nakonec u nás dopadne dobře, kolegové jsou šikovní a příčetní – a ví, co dělají.

          1. Ano. Mně ten termín připadne hrozně roztomilý.
            O dalším vývoji situace budu průběžně informovat, nevypadá to dobře.

  2. tak já měla včera květákové rizoto a dneska bude kuskus s rukolou a sušenými rajčaty…
    o víkendu koumu nad chilli con carne..nebo špenátovou roládou s krémovým sýrem s koprem a uzeným lososem…

  3. Opora týmu má dneska poletuch…řeším změny v Obchodním rejstříku a zmatky s tím spojené..ne u nás, protože my máme technické kroky nacvičené spolehlivě včetně vzorů dokumentů…tak jsem zase hasič, propichovač vosích hnízd a hlídací pes a tak vůbec nemám čas číst!

  4. Mám vařicího muže, tak jen můžu preferovat, že jsme včera měli ratatouille a dnes bude zbylé jako příloha k něčemu, co se právě peče a ukrutně voní. Nemohu se ptát, co to bude, protože muž to vždycky chystá jako překvapení 😀
    Já jsem ovšem nevděčná a pořád remcám, že je maso moc často, ono je to na vaření jednodušší, že. Proto bylo včera to ratatouille 😛

    1. Taky bych radši dělala víc bezmasých jídel. Ale to bychom nesměli mít Řeznictví. Oběd nebo večeře bez masa není jídlo. A taky je stále co vařit (péct, grilovat, dusit …). Tak si chodím na bezmasá meníčka.

      1. Právě čekám v hospodě na něco španělského a popijim sangríu 🙂
        Sedíme u řeky Guadalqivir a je krásně… 🙂

        Jinak mě vaření většinou už nebaví.

          1. Sangria ve Španělsku nemůže být špatná.
            Doteď vzpomínám, jak jsme s dcerou po celodenní návštěvě Prada šli (byl s náma i MLP, pro to měkké i) právě tam, jen jsme seděli u jezera, odpočívali, sledovali cvrkot kolem a pili Sangriu. Krásné to bylo.

  5. Hm, mně spíš nic objevného nenapadá. Nevadí mi stát u sporáku přiměřenou dobu, ale zrovna teď mám dojem, že je to furt dokola a navvíc ovlivněno tím, že Kája má z trhání osmy pohmožděný čelistní kloub. A potřebuje málo kousat.

  6. Ale ale, nikde nikdo?
    Tak dávám téma do diskuse : co budete nebo plánujete na někdy vařit ?
    Já už jsem z toho občas zoufalá, protože se mi nechce trávit dobu u kamen a něco jíst musíme.
    Dneska jsem ze zoufalství zavítala k místnímu řezníkovi, je vyhlášený široko daleko a koupila jitrnici a jelítko, k tomu brambor a zelný salát (kysané Křimické s cibulkou). A objevila jsem, že mají i zamrazenou v igelitu držkovku !!!!

    1. Mám hnusné brambory, od včerejška mi zbyly, tak abych to nevyhodila tak budou špalíčky s masem, cibulkou a zelím. Polévka je také od včera – hadrová. /tzn. zeleninová s houbami a vaječnou jíškou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


Náš Zvířetník - DeDeník © 2014 VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE - PŘIHLÁŠENÍ SE NA STRÁNKY - ADMIN